Our Artists
MusicGigsBookingsContactNews

Gigs

Browse gigs

Kalaha Release Concert

24 May 2019

Denmark

Hotel Cecil/ Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 Copenhagen

Facebook Event

Playing Artists

Kalaha

Listen now at:

Bwoy De Bhajan

Listen now at:

Event description

Med inspiration fra lige dele vest-afrikansk funk, techno-rave og jazz improvisation, er Kalahas musik et konstant foranderligt mix af skæve indfald, løssluppen energi og præcision. Den 24. maj spiller de release-koncert på Hotel Cecil i indre København.

I efteråret 2018 udgav de EP’en 'Mama Ngoma', som opfølger til deres DMA-vindende album ’Masala’, og i foråret 2019 er de klar med en helt ny udgivelse. 

Foruden at vinde en DMA for årets særudgivelse i 2017, har Kalaha været i rotation på radioplaylister over hele verden, bl.a. hos den anerkendte engelske DJ og BBC-vært Gilles Peterson. Sidstnævnte sagde om udgivelsen 'Masala': “Brilliant album! Very tropical again! You can hear that African lo-fi influence on the whole album”.

Kalaha udforsker grænselandet mellem elektro og afro-jazz og består af de elektroniske producere Rumpistol og Spejderrobot samt guitaristen Niclas Knudsen (Ibrahim Electric) og den allestedsnærværende trommeslager Emil de Waal. Siden deres første optræden i 2013 har de stået som garanter for en smittende live magi, foreviget på debut-albumet 'Hahaha', som Soundvenue dekorerede med 5 stjerner med begrundelsen: “Selv uden forhistorien beviser albummet, at ellers forskelligartede genrer kan finde hinanden på smukkeste vis.”

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Kalaha på Hotel Cecil
DKK 120 (+ gebyr)
Billetter: www.ticketmaster.dk/event/CEC2405
Baren i stueplan åbner kl. 16 
Døre til koncertsalen åbner 20 / koncertstart kl. 21
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄